Het weer vandaag in
Blankenberge
Uw bedrijfsfeest 365 meter op zee bij Belgium Pier te Blankenberge

Uw bedrijfsfeest
365 meter op zee

Uw vraag
Ons antwoord

Voor elk bedrijf wat wils

Belgium Pier is er voor iedereen, hoe uw bedrijfsevenement er ook uitziet, het vaart perfect rond Belgium Pier. Formules zijn er in diverse mogelijkheden, van recepties tot walking dinners, standing dinners en statige dinners. Ook een bedrijfs “party” en minder conventionele manieren van feesten zijn mogelijk. Ook biedt Belgium Pier formules aan in alle prijsklassen en via onze all-in arrangementen weet u op voorhand perfect uw budget, geen verrassingen nadien!

 

Alleen voor groots opgezette bedrijfsfeesten?

Belgium Pier maakt nooit geen compromis in stijl, kwaliteit en originaliteit maar Belgium Pier is er voor iedereen en bedrijfsfeesten in alle grootordes. Intiem kan er gefeest worden in de "Southport Sunset Lounge" tot 70 personen of laten wij de grootsheid van de Belgium Pier zien in de “Brighton Main Room” vanaf 120 tot 350 personen.

 

Discreet en privaat

Onze feestzaal is volledig geprivatiseerd van onze commerciële activiteiten. Met een private ingang achteraan Belgium Pier kunt u in alle discretie genieten van uw bedrijfsfeest.

 

Waar moeten mijn gasten parkeren?

In samenspraak met stad Blankenberge beschikken wij over gratis parkeermogelijkheid tot 150 wagens op de zeedijk ter hoogte van Belgium Pier.
► Bekijk hier onze parkeerinfo en parkingplan

 

Wat met de afstand tussen de zeedijk en Belgium Pier, 365 meter in zee?

Uw gasten kunnen worden opgehaald aan de zeedijk, Belgium Pier beschikt daar immers over een meeting point. De shuttle brengt uw gasten droog & snel ter plaatse. Dit werkt niet enkel efficiënt maar dit heeft ook een zeer grote meerwaarde aan uw feest. U weet waarschijnlijk als geen ander dat de eerste impressie de allerbelangrijkst is!

 

Aankleding & decoratie met een eigen touch volgens uw wensen.

Inbegrepen in de prijzen is telkens een complete aankleding. Receptietafels met stretch linnen, witte nappage, aangepaste bloemdecoratie, tafels en stoelen, enz.. voorzien. Meer zelfs, er wordt rekening gehouden met uw wensen zodat de inrichting compleet overeenkomt met uw persoonlijke visie.

 

Feesten tot in de late uurtjes?

Het dansfeest kan doorgaan tot maximum 5 uur. Belgium Pier heeft alles in huis om uw huwelijk volledig uit te lichten, zelfs de rode draad van uw huwelijk vergroten wij uit met zowel uitlichting van het gebouw buitenaf als de uitlichting van de receptie en dinner. Ook beeldprojectie is mogelijk, enkel een USB stick met uw foto’s, makkelijker kan toch niet ? U kent geen DJ? Belgium Pier zorgt er voor.