Het weer vandaag in
Blankenberge
Uw huwelijk 365 meter op zee bij Belgium Pier te Blankenberge

Uw huwelijk
365 meter op zee

Uw vraag
Ons antwoord

 

Voor elk huwelijk wat wils…

Belgium Pier is er voor iedereen, hoe uw huwelijksbootje er ook uitziet, het vaart perfect rond Belgium Pier. Formules zijn er in diverse mogelijkheden, van recepties tot walking dinners, standing dinners en statige dinners. Ook een trouw “party” en minder conventionele manieren van trouwen zijn mogelijk. Ook biedt Belgium Pier formules aan in alle prijsklassen en via onze all-in arrangementen weet u op voorhand perfect uw budget, geen verrassingen nadien!

 

Alleen voor groots opgezette trouwfeesten?

Belgium Pier maakt nooit geen compromis in stijl, kwaliteit en originaliteit maar Belgium Pier is er voor iedereen en trouwfeesten in alle grootordes. Intiem kan er gefeest worden in de Lounge tot 70 personen of laten wij de grootsheid van de Belgium Pier zien in de “Brighton Main Room” tot 250 personen.

 

Discreet en privaat

Uw huwelijkslocatie is volledig geprivatiseerd van onze commerciële activiteiten. Met een private ingang achteraan Belgium Pier kunt u in alle discretie en in familiale- en vriendenverband genieten van uw huwelijksfeest.

 

Waar moeten mijn gasten parkeren?

In samenspraak met stad Blankenberge beschikken wij over gratis parkeermogelijkheid tot 150 wagens op de zeedijk ter hoogte van Belgium Pier.
► Bekijk hier onze parkeerinfo en parkingplan

 

Wat met de afstand tussen de zeedijk en Belgium Pier, 365 meter in zee?

Uw gasten kunnen worden opgehaald aan de zeedijk, Belgium Pier beschikt daar immers over een meeting point. De shuttle brengt uw gasten droog & snel ter plaatse. Dit werkt niet enkel efficiënt maar dit heeft ook een zeer grote meerwaarde aan uw feest. U weet waarschijnlijk als geen ander dat de eerste impressie de allerbelangrijkst is!

 

Suite wagens tot aan de rode loper?

De suite wagens kunnen de promenade van Belgium Pier oprijden en uw en de suite een fantastische entree laten maken tot aan de ingang. Rechtstreeks van uw droomwagen stapt u over de rode loper Belgium Pier binnen.

 

Aankleding & decoratie met een eigen touch volgens uw wensen.

Inbegrepen in de prijzen is telkens een complete aankleding. Receptietafels met stretch linnen, witte nappage, aangepaste bloemdecoratie, tafels en stoelen, enz.. voorzien. Meer zelfs, er wordt rekening gehouden met uw wensen zodat de inrichting compleet overeenkomt met uw persoonlijke visie.

 

Feesten tot in de late uurtjes?

Het dansfeest kan doorgaan tot maximum 5 uur. Belgium Pier heeft alles in huis om uw huwelijk volledig uit te lichten, zelfs de rode draad van uw huwelijk vergroten wij uit met zowel uitlichting van het gebouw buitenaf als de uitlichting van de receptie en dinner. Ook beeldprojectie is mogelijk, enkel een USB stick met uw foto’s, makkelijker kan toch niet ? U kent geen DJ? Belgium Pier zorgt er voor.