Het weer vandaag in
Blankenberge
Uw huwelijk 365 meter op zee bij Belgium Pier te Blankenberge

Uw huwelijk
365 meter op zee

Formules

Receptieformules

Een ideale binnenkomer voor uw feest of event is het aperitief. Hiermee wordt de toon gezet voor een sfeervolle en aangename intro van het gebeuren waarbij uw gasten centraal staan. We bieden 3 vormen van recepties aan.

Table food receptie

Een waaier van koude hapjes staat gepresenteerd op staantafels. Uw genodigden kunnen zich meteen tegoed doen aan een ruim assortiment hapjes dat varieert volgens de formule van uw keuze. Bediening is bij dit concept niet voorzien.

Fingerfood receptie

Fingerfood is de verzamelnaam voor verschillende koude en warme hapjes die u gewoon met uw handen eet. Een receptie met fingerfood is de ideale manier om veel verschillende hapjes aan uw gasten te serveren. U stelt zelf uw fingerfoodreceptie samen aan de hand van onderstaande formules. Bediening is voorzien.

Amuse-combi receptie

Amuses Combi is een receptievorm waarbij een combinatie van fingerfood en kleine gerechtjes geserveerd wordt. Ideaal om de smaakpapillen te prikkelen als voorafje of bij de organisatie van een stand-alone receptie waarbij u uw gasten verwent met een gevarieerd en verrassend hapjes- en amusespalet.

Diner formules

Seating diner

Laat uw gasten de voeten onder tafel schuiven en genieten van een drie-, vier- of vijfgangendiner. Een seatingdinner geeft een stijlvolle uitstraling aan uw feest of event en zorgt voor een goede balans aan tafel. U kiest tussen drie menu’s die graderen van een lekkere en kwalitatieve Franse keuken met ons marktmenu tot een luxemenu met gastronomische allures. Deze menu’s zijn telkens verkrijgbaar in drie-, vier of vijf gangen.

Walking diner - Place 2 Cook

Beleef een ganse avond culinair plezier met ons walkingdinner concept. Deze originele formule bestaat uit drie delen waarbij vloeiend van het ene luik naar het andere wordt genavigeerd. We starten bij het voorgerecht en eindigen met een dessertgedeelte. De gasten maken als het ware een culinaire wandeling doorheen de verschillende gerechten en bedienen zichzelf. De gerechten worden telkens geserveerd op degustatiebordjes, in kleinere porties dus, waardoor iedereen vrij kan nemen wat hij/zij wenst. Tijdens het hoofdgerecht gaan onze chefs met dagverse ingrediënten aan de slag en worden de gerechten à la minute klaargemaakt en voor u geserveerd. Deze ‘live-cooking’ zorgt voor extra entertainment en is een ware foodexperience voor uw gasten. Een walkingdinner duurt ongeveer 3 uren. Onze verschillende concepten zijn gradueel opgemaakt zodat u steeds een formule vindt die past bij uw event of feest.

Standing diner

The best of both worlds. Bij een standingdinner genieten uw gasten van de flexibele en ongedwongen sfeer bij een walkingdinner en het comfort van bediend te worden aan tafel. Het diner bestaat uit 10 gangen waarbij uw gasten kleine gerechtjes geserveerd krijgen en dit volgens een vast menu. Voor dit trendy concept voorzien we dan ook – naast het culinair aspect – een aangepaste setting waarbij uw gasten kunnen plaatsnemen aan hoge bartafels en in lounge corners. De menumogelijkheden zijn gradueel opgemaakt van lekkere gerechtjes die passen in het seizoens- en marktaanbod tot hoogstaande luxecomposities..

Dessertbuffet Prestige

Deze dessertformule combineert een dessertbuffet en een rechtstreekse bediening aan de gasten. Het dessertgedeelte wordt hier opgedeeld in drie luiken. Het geheel is een weelde aan desserts die voor de perfecte afsluiter zorgen van een van onze dinerconcepten of de perfecte overgang reflecteren naar het volgende luik van uw feest of event

Open bar & nachtsnacks

Na het diner kunt u opteren om uw event of feest verder te zetten. Hiervoor hebben wij een open bar formule waarbij u aan een forfaitair tarief een assortiment dranken kunt aanbieden aan uw gasten. Gaat uw feest of event nog door tot in de vroege uurtjes? Dan kunt u – om een kleine honger te verschalken - ook nog een nachtsnack voorzien.