Het weer vandaag in
Blankenberge
Uw private event 365 meter op zee bij Belgium Pier te Blankenberge

Uw Private Event
365 meter op zee

Referenties

Huwelijk Dieter & Frances

Zaterdag 24 juni 2017 - Huwelijk Dieter & Frances

We konden ons geen betere locatie inbeelden voor ons huwelijk. Een grootse locatie midden op zee die bijzonder intiem en gezellig is door de ronde indeling. Vaak onderschat maar de akoestiek is ook verbazingwekkend goed, waardoor je met iedereen gezellig kan babbelen zonder dat het druk aanvoelt. De vaste, gigantische klank- en licht installatie schept veel sfeer en maakt het (dans)feest intenser. 

De reacties op het eten waren unaniem: Buitengewoon goed. Een rollende oesterbar is betaalbaar en geeft veel meerwaarde. 

Sebastiaan en zijn team zetten zich onvoorwaardelijk in voor de gasten. Sebastiaan nam heel wat druk uit handen en biedt met de pier een waaier aan creatieve extra's om een feest legendarisch te maken. 

Hartelijke groeten,

 

Dieter & Frances

 

Huwelijk CĂ©line & Johan

Beste trouwers,
Dromen jullie, net als wij deden, van een perfect trouwfeest op jullie trouwdag?

Vanaf de eerste ontmoeting,  gaf de baas (manager) ons een goed gevoel. Wij mochten hem zelfs bij voornaam noemen : Sebastiaan = vriendelijk , correct , ondernemend persoon  waren onze eerste indrukken . Naderhand konden wij ondervinden dat hij ook “to the point” afspraken wil . Klaar en duidelijke overeenkomsten , daar streefde hij naar.

Mijn man en ik willen steeds de perfectie nastreven en op de koop toe , ben ik (de bruid) een controlefreak .Het is een wonder dat ik van dat eerste moment al gerust was: we hadden er vertrouwen in !!  In de zéér drukke periode die voorafgaat aan een trouw , is dit echt wel goud waard en bracht vooral minder druk .

Aanvankelijk speelden wij met  het idee een weddingplanner aan te spreken. Gelukkig voor ons, namen wij eerst contact op met “De-Pier- Blankenberge.”
We merkten snel dat aan alles werd gedacht en alles vanzelfsprekend was. De communicatie verliep zeer duidelijk en vlot en zo konden wij aan den lijve ondervinden dat die weddingplanner echt niet meer nodig was.

Mijn man en ik zijn duikers en hij vond het een leuk idee mij ten huwelijk te vragen onder water en dit in Egypte. Aldus kreeg deze locatie een mooie betekenis voor ons: water, zee, strand ……


Dit is natuurlijk niet de enige reden waarom we voor deze locatie kozen. Na vele ondervindingen beamen  wij  dat ze gewoon top  is , zowel vanbuiten als vanbinnen . Wat niet onmiddellijk tot de verbeelding kan lijken, moeten wij zeker toegeven dat de zaal door de uitbaters wordt omgetoverd tot een prachtig ingerichte “cosy-vertoeven- plaats” , alsof je er helemaal alleen zit met uw familie en vrienden . De bloemstukken worden ook volledig naar uw wens gemaakt!  Alhoewel wij wisten dat er naast en rondom ons dan toch vele toeristen zijn, is dit helemaal géén hinder .  

Sebastiaan is de persoon die goed kan luisteren en onmiddellijk inschat wat de mogelijkheden zijn bij al wat gewenst wordt.

Wij konden zelfs onze droom nog méér waarmaken door hem te vragen onze ceremonie ook dààr te laten doorgaan, en ja hoor, ook dat kon.Wij hadden zicht op zee, wat ons allemaal een heerlijk romantisch gevoel gaf.

Jullie merken het al: onze dag was werkelijk een sprookjesdag , zeker mede de ideale locatie die wij zochten en vonden.

Wij kunnen hier echt wel bevestigen en zeker aanraden dat “De Pier-Blankenberge”  dé locatie bij uitstek is!

Belgium Pier kort samengevat
- prachtige locatie
- duidelijk/vlotte /vlugge communicatie
- prijs-kwaliteit is TOP
- goede/vriendelijke bediening
- zeer lekker en verzorgd eten
- alles werd naar onze wensen gedaan
- groot voordeel omdat er uit verschillende formules kan gekozen worden, van standing diner, tot bediend worden en zelfs beide formules gemengd .

 

Festivalito Del Mar - Tangofestival op zee

Belgium Pier en BE-TANGO zorgen voor een geslaagd Festivalitodelmar!

Van 11 tot 15 juni ‘14 vond de tweede editie plaats van Festivalitodelmar, een tangofestival in het gebouw van Belgium Pier, Blankenberge.

Het was onze derde samenwerking met Sebastiaan Defoort en zijn team voor een tango-event.  De ervaring is steeds geweldig.  Tijdens de volledige duur van dit tangofestival staat het dynamisch team van Belgium Pier steeds voor ons klaar.  Door hun professionaliteit, het zeer kort en snel op de bal kunnen spelen en elke situatie à la minute aanpakken, zorgen zij ervoor dat de deelnemers volop kunnen genieten van het tangofestival.  Het zijn echte werkpaarden!

Wij, als organisatoren zijn daarenboven ook lovend enthousiast over de infrastructuur en de nostalgie die het gebouw uitstraalt.  Deze combinatie zorgt telkens voor een geslaagd evenement.

Meer info: www.be-tango.com

 

 

Markant Blankenberge

Op 17 juni vierde Markant Blankenberge haar “zomeravond” op de prachtige lokatie van de Pier.

Het winderig weer verhinderde ons om van het aperitief op de Rotonde te genieten. Niet getreurd, dit werd voldoende goed gemaakt in het aantrekkelijke interieur van de “Southport Sunset Lounge”. Lekker aperitiefje met toscaanse hapjes bij een gezellige babbel werd gevolgd door een uitstekend visgerechtje en koffie met versnaperingen als toetje. Het fenomenaal zicht op onze Noordzee en het spektakel van de ondergaande zon waren een streling voor het oog. Daarbij kwamen nog de mooi gedekte tafels en de prima bediening, kortom alles was perfect. Ook voor een kleiner gezelschap en een budgetvriendelijke formule is de “Belgium Pier” een uitstekende lokatie.

Markant Blankenberge

 

 

Huwelijk Silke & Jeroen

Het verhaal van Silke & Jeroen

De bediening was super vriendelijk en hadden oog voor detail. 
Wij hadden redelijk laat beslist om met de traiteur van de pier zelf te werken maar dit was het beste wat we gedaan hebben.
Het eten was heel lekker, iedereen werd vlot bedient!
Er was ook voor detail, zowel in de zaal, de tafelversiering en de maaltijd!
De Pier is een aanrader waar je het onbetaalbare zicht op zee er gratis bij krijgt!