Het weer vandaag in
Blankenberge
Vlaamsche kost 365 meter op zee bij Belgium Pier te Blankenberge

Vlaamsche kost
365 meter op zee

Onze streek bereid met passie !
Beleef het 365 meter op zee

Op vlak van catering verrast ‘Belgium Pier’ met leuke concepten die doorspekt zijn met creatieve ingevingen. Een nieuw concept dat perfect past in deze context is ‘De Vlaamsche Kost’. “Onder deze noemer keren we terug naar de bron en zetten we onze eigen lokale streekgerechten en -producten in de kijker”. “Uw gasten ontdekken op deze manier wat onze streek aan lekkers te bieden heeft, zowel qua hapjes en gerechten als bijpassende drankjes”.

 

Het is een themaconcept dat zich perfect leent als rode draad voor uw privéfeesten, personeelsfeest, meetings of congressen. Denk daarbij niet aan Breugheliaanse feesten, maar in tegendeel, aan verfijnde en culinaire streekgerechten die stijlvol en subtiel gepresenteerd worden in de vorm van hapjes uit het vuistje, lunches, brunches of  buffetten.

 

Net zoals bij alle andere cateringformules is ook hier de totaalbeleving heel belangrijk. Zowel de omgeving als het bedieningspersoneel krijgen een ‘Vlaams kleedje’ waardoor u helemaal ondergedompeld wordt in de juiste sfeer.

 

Wilt u uw gasten imponeren met een unieke locatie en hen tegelijk laten opsnuiven wat Vlaanderen te bieden heeft op culinair vlak? Dan gooit u ongetwijfeld hoge ogen met “De Vlaamsche Kost” in ‘Belgium Pier’.

Proef onze streek bereid met passie!